Zgodba o začetku naše podjetniške poti.

2017-11-22T16:13:07+00:00 20/02/2017|

BOOST UP zgodba se je začela nekje leto in pol nazaj, ko me je prešinila ideja, da bi lahko svojo kreativnost in znanje spremenila v posel. Sem skoraj magistra ekonomije (manjkata mi še dva izpita in magistrsko delo – to me čaka letos) in če pustim izobrazbo ob strani, sem predvsem digitalna navdušenka, ki uživa ob novodobnih internetnih in tehnoloških izzivih.

Marketing je že od nekdaj moja strast, saj je njegov osnovni namen povečati povpraševanje po storitvah ali izdelkih, s tem pa dvigniti krivuljo dobička, po čemer prav vsi vzdihujemo. In že na začetku svoje poslovne poti sem vedela, da želim s svojim znanjem pomagati drugim, da dosežejo svoje poslovne cilje.

”Že na začetku svoje poslovne poti sem vedela, da želim s svojim znanjem pomagati drugim, da dosežejo svoje poslovne cilje.”

Tako sem se osredotočila na digitalni marketing, ker vem, da je treba slediti trendom in stopati v korak s časom. Učila sem se, raziskovala, hodila na predavanja, delavnice, brala sem knjige in obrnila na glavo predvsem internet – prostor, kjer se je vse začelo. Bill Gates pravi, da če tvojega podjetja ni na internetu, ne obstaja. In danes, ko sem v digitalni svet vpeta dobesedno vsak dan, se z njim popolnoma strinjam. Le pomembno je še poudariti, da ni dovolj da samo obstajaš, podjetništvo sta dejansko dve poti; inovacije in marketing. Storitev oziroma produkt, ki ga imaš, je potrebno promovirati, reklamirati, sponzorirati, oglaševati, saj v nasprotnem primeru ne bo dosegel dovolj velikega števila tvoje ciljne publike, to pa pomeni, da tvoji cilji ne bodo doseženi. Več o mojih digitalnih mislih si lahko preberete TUKAJ.

Po dobrem letu nadgrajevanja teoretičnega znanja s praktičnimi preizkusi sem se odločila, da BOOST UP zares zaživi. Na svojo prvo poslovno pot sem se podala skupaj s svojo mami Mojco, ki v podjetju opravlja druga, pisarniška dela in hkrati skrbi za profesionalno digitalno fotografijo, katere niti najbolj ostro oko ne more prehvaliti. Najino dvojino sva pa hitro po začetku razširili še za člane ekipe, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani, trenutno pa iščeva tudi novega sodelavca na področju digitalnega oglaševanja.

”Po dobrem letu nadgrajevanja teoretičnega znanja s praktičnimi preizkusi sem se odločila, da BOOST UP zares zaživi.”

Vesela sem, da je podjetje že v šestih mesecih pridobilo zaupanje velikih podjetij kot so genePlanet, women’secret, EuroGo, Promod in ostali. V podjetju smo namreč osredotočeni na najenostavnejše in najučinkovitejše poti za oglaševanje na internetu, s svojim znanjem in izkušnjami omogočamo kvalitetno tako lokalno kot tudi globalno komunikacijo, da so podjetja za katere delamo, zmeraj ob pravem času na pravem mestu. To potrjujejo tudi v podjetjih za katere oglašujemo, saj smo z prav vsemi na poti dolgoročnega sodelovanja.

Specializirani smo za Facebook oglaševanje, Instagram, Google AdWords in za e-mail marketing, podjetjem pa nudimo tudi urejanje poslovnih Facebook strani, oglaševanje na različnih online portalih, izdelavo spletnih strani, profesionalna fotografiranja ter ostale marketinške storitve po dogovoru. V le dveh mesecih smo naše oglaševanje razširili tudi na Hrvaško ter v Bosno in Hercegovino, kmalu za tem v Italijo, sedaj pa ponosno povem, da oglašujemo že v skoraj vseh evropskih državah.

”V le dveh mesecih smo naše oglaševanje razširili tudi na Hrvaško ter v Bosno in Hercegovino, kmalu za tem v Italijo, sedaj pa ponosno povem, da oglašujemo že v skoraj vseh evropskih državah.”

Vesela sem, da je tudi moja digitalna agencija ob pravem času na pravem mestu in da z veliko zagnanosti izkoriščamo tržne prednosti interneta. Naše poslanstvo je z znanjem, digitalnimi idejami in kombinacijo storitev pospeševati promet blagovnih znamk.

Pozdravček, Anja

Anja Cimerman, dipl.ekon (UN)