Reference 2022-02-11T16:21:59+00:00

Sodelujemo tudi z

8+

let izkušenj

€30 MIO

budgeta

4x

ROAS

40+

zadovoljnih partnerjev

5

kontinentov

Kaj pravijo o našem delu

Preden sem se odločila, da oglaševanje mojega podjetja zaradi pomanjkanja znanja in časa prevzame oglaševalska agencija, sem za to nekaj časa skrbela sama. Prepričana sem bila, da oglaševanje na internetu pomeni le nekaj enostavnih klikov, a sem hitro ugotovila, da lahko s temi površnimi kliki zapraviš veliko denarja. V kolikor želiš odlične rezultate in kakovostno oglaševanje, moraš ta del prepustiti strokovnjakom.

Ker se prva oglaševalska agencija ni dovolj potrudila ustreči mojim željam, sem se odločila za sodelovanje z digitalno agencijo BOOST UP in bila takoj presenečena nad odzivnostjo ter prijaznim odnosom. Z njihovimi rezultati in delom sem zelo zadovoljna, pomemben pa mi je tudi odnos in odzivnost, kar sem pri BOOST UP zagotovo dobila!

Hkrati sem ugotovila, da brez kvalitetnega oglaševanja žal ni prodaje. 100% drži. Preverjeno.

Urša Vidic

Z digitalno agencijo BOOST UP smo začeli sodelovati na začetku letošnjega poletja. Ekipa je odzivna in prilagodljiva, rezultati pa odlični, zato sem nad našim sodelovanjem več kot navdušena! Vsekakor ekipo BOOST UP priporočam vsem, ki želijo na področju oglaševanja na internetu narediti korak naprej.

Katarina Račič

Zavedam se, da je pri spletni prodaji strokovno znanje v digitalnem oglaševanju ključno za doseganje prodajnih rezultatov. Zato sem se že na samem začetku moje poslovne poti odločila področje spletne promocije prepustiti strokovnjakom, saj sama na tem področju nimam dovolj znanja. Glede na priporočila sem se odločila za sodelovanje z digitalno agencijo Boost up. Na našem prvem sestanku sem se lahko prepričala o tem da je bila moja odločitev prava, rezultati dela pa to le še potrjujejo. Komunikacija z agencijo poteka ažurno, so hitro odzivni in strokovni, na razumljiv način pojasnijo rezultate oglaševalskih kampanij, znajo prisluhniti željam in me s svojimi nasveti usmeriti po poti, ki vodi do zastavljenega cilja. Veselim se našega nadaljnjega sodelovanja.

Irena Jurjevec, Bellybee

V preteklosti smo spletno oglaševanje urejali sami, kolikor nam je pač dopuščal čas. V letu 2016 smo to prepustili digitalni agenciji BOOST UP, s katero smo zelo zadovoljni. Presenetila nas je njihova odzivnost, kreativnost in znanje na področju digitalnega marketinga, zato upamo na dolgoročno sodelovanje. Z veseljem ekipo digitalne agencije priporočamo vsem, ki si želijo na spletu narediti korak naprej.

Janez Bernik, genePlanet d.o.o.

Prvotno smo celotno oglaševanje pokrivali sami, kar pomeni, da smo pripravljali preproste oglase na časovnici, prav tako nismo uporabljali remarketing in lookalike oglasov. Kasneje smo se za sodelovanje odločili z agencijo, kjer pa so fantje porabili ogromno denarja, rezultat pa je bil milo rečeno slab. Čeprav smo bili ves čas mnenja, da oglaševanje pokrivamo slabo in da potrebujemo nekoga, da nam uredi to področje, se je prva izkušnja izkazala za negativno in smo do samih agencij gojili manjšo nezaupanje. Kasneje smo dali priložnost vam, ker ste na novo vzpostavljali podjetje in, ker smo tudi sami na začetku podjetniške poti, smo se odločili poizkusiti.  Predvsem cenimo odzivnost, na katero sedaj zares nimamo pripomb in bi bili zelo zadovoljni, da bi le ta ostala na ravni, kot je sedaj. Oglasi so profesionalni, lepi na pogled, prav tako smo zelo zadovoljni, da se dogaja tudi animacija za ljudi (kakšen quote na časovnici) in, da skrbite za celoten »image« na instagramu.  Cenimo tudi vaše ideje, ki so velikokrat zanimive in jih je vredno poizkusiti.  Sodelovanje do sedaj je tako zelo pozitivno, saj smo povečali prodajo,  nas pa pravi test čaka v naslednjem letu, kjer vstopamo na nov trg, prav tako pričakujemo povečanje prodaje v Sloveniji.  Le tako naprej, v novem letu pa upamo, da bomo skupaj presegli letošnjo prodajo v Sloveniji in odprli nov trg v Italiji. Celotno oglaševanje vam tako popolnoma zaupamo!

Nataša Suhadolnik, EUROGO, ugodna potovanja, d.o.o.

Razvijamo produkt, ki ga bomo lansirali na spletno platformo za množično financiranje. Vendar v fazi razvoja produkta načrta oglaševanja še nismo izdelali. A zavedali smo se, da potrebujemo strokovnjaka, ki bo skrbel za naše oglaševanje na spletu. Spletno oglaševanje je namreč ključnega pomena pri lansiranju našega produkta na omenjeno platformo.

Z zaupanjem oglaševanja našega projekta in ciljev digitalni agenciji Boost Up smo sprejeli pravo odločitev. Precizno, skrbno in profesionalno so se lotili priprave načrta oglaševanja, ob tem pa strokovno analizirajo oglase, tako da ti v največji meri dosežejo naše ciljne skupine.

Z rezultati smo več kot zadovoljni. Še posebej pa želimo izpostaviti, da so v digitalni agenciji Boost Up zelo odzivni in da vedo svetovati, kar pomeni, da so pravi strokovnjaki na področju digitalnega marketinga.

Tadej Glavač, GO4GOAL

Facebook stran blagovne znamke women’secret smo odprli natanko pred enim letom, ko smo tudi začeli sodelovati z neko agencijo, saj sami nismo imeli nobenega predznanja za upravljanje FB strani. Komunikacija je bila slaba in je trajalo dalj časa, da smo uspeli sestaviti objavo in vse skupaj ni bilo efektivno.
Kmalu smo se odločili nadaljevati sami in bili smo precej nevešči v tem. To nam je predstavljajo samo dodatno porabljen čas ob vsem drugem prioritetnem delu, ki ga imamo v podjetju. Nihče se ni imel časa bolj poglobljeno pozanimati o vseh možnostih oglaševanja na Facebooku in smo enostavno samo objavljali slike ter tu in tam kakšno objavo promovirali. Učinek ni bil nikoli tak, kot bi si želeli.

Z digitalno agencijo Boost Up smo zelo zadovoljni, saj so zelo odzivni, komunikacija je odlična  in mislim, da se je naša stran precej izboljšala v času našega sodelovanja. »Všečki« se hitro nabirajo, nekdo ves čas spremlja statistiko in analizira kaj in kje bi še lahko kaj izboljšali, tako da je efekt promoviranja blagovne znamke na Facebooku dosti večji.

Naše blagovne znamke zaupamo digitalni agenciji Boost Up.

Tina Kalič, women'secret, Tinkal d.o.o.

Že v prvih tednih oglaševanja je bilo jasno, da smo na pravi poti. Ekipa digitalne agencije BOOST UP nas je že v uvodu presenetila s teoretičnim znanjem, ki ga imajo na področju online marketinga, hitro po začetku sodelovanja pa so dokazali, da obvladajo tudi praktični del.  Z vodenjem digitalnega marketinga smo zelo zadovoljni in BOOST UP priporočamo vsem, ki želijo hitro in korektno storitev. Zelo smo zadovoljni tudi z odzivnostjo in osebnim pristopom, saj se vsaki naši želji posvetijo in jo izdelajo še boljše, kot smo si zamislili.

Miodrag Maksimović, Maksi servis d.o.o.

Sodelovanje z digitalno agencijo Boost Up vidimo kot odlično poslovno odločitev. Za učinkovito oglaševanje na socialnih omrežjih, se je nujno potrebno posvetiti tudi rednim objavam. Pred tem smo to počeli v podjetju sami, za kar velikokrat ni bilo pravega časa, ideje…S pomočjo digitalne agencije Boost Up smo dosegli celovitost komunikacije, ki zagotavlja sinergične učinke ter stroškovno najučinkovitejšo pot do tržnih ciljev ali z minimalnim »budgetom« do maksimalnega učinka.

Nataša Kramberger, Promod, Erato d.o.o.