Storitve 2019-12-18T15:06:06+00:00

Oglaševanje na Google Adsu

Oglaševanje na Google Adsu (Google Ads omogoča kvalitetno globalno komunikacijo. Gre za trenutno najučinkovitejše oglaševanje na spletu, saj vam omogoča, da dosežete stranke v trenutku, ko vas te iščejo. S pomočjo oglaševanja na Google AdWords platformi boste zmeraj ob pravem trenutku na pravem mestu, tako lokalno, kot tudi globalno.)

Oglaševanje na Facebooku in Instagramu

Oglaševanje na družbenih omrežjih (Družbena omrežja nam v digitalnem svetu ponujajo najenostavnejše in cenovno najučinkovitejše poti za promocijo naših izdelkov ali storitev in za komunikacijo s potencialnimi strankami tako doma, kot tudi v tujini. Odlične platforme nam omogočajo povečati krog naših oboževalcev, prepoznavnost blagovne znamke, krepitev odnosa z našimi strankami…)

Urejanje in vzdrževanje FB/IG strani

Urejanje Facebook in Instagram strani (Kvalitetna Facebook in/ali Instagram stran je tista, ki daje rezultate. A je potrebno razumeti, kaj z njo želimo doseči, kdo so naše potencialne stranke, kaj tam počne naša konkurenca in kako biti boljši od nje. Facebook in Instagram sta lahko ob pravilni uporabi namreč izredno prodajno naravnani platformi, ne da bi stranke to sploh vedele.)

E-mail marketing

E-mail marketing (Prodajno naravnano besedilo. Dobra in vizualno privlačna vsebina. Uspešne zgodbe, ki prodajajo. Ustvarjanje prodajne vsebine prek e-maila je ključnega pomena, kako dodatno spodbuditi stranke k nakupu vašega izdelka ali storitve ter se z njimi še bolj povezati.)

Vsebinski marketing

Vsebinski marketing (Komuniciranje s vašimi (potencialnimi) strankami skozi zgodbe je na spletu postalo dodatek k poslu, ki povezuje podjetja in končne uporabnike. Skozi zgodbe gradite zaupanje v blagovno znamko, z njimi povečate prepoznavnost vašega podjetja, komunicirate in predstavite vrednote in prednosti vašega dela ter s tem preusmerjate bralce h končnemu nakupu.)

Grafično oblikovanje in fotografiranja za podjetja

Grafično oblikovanje in fotografiranja za podjetja. (Samo en je prvi vtis. Prepričajte svoje stranke z vizualno kreativno podobo vašega podjetja, katera naj izraža kvaliteto in strokovnost vašega dela. Predstavite se z grafično in foto dovršenimi oblikami in pridobite zaupanje uporabnikov.)

Koordinacija sodelovanja z blogerjem

Z znanjem, digitalnimi orodji in kombinacijo storitev poiščemo za vas in vaše podjetje najustreznejšega digitalnega vplivneža, kateremu preverimo kredibilnost sledilcev, izberemo platformo, na kateri bomo oglaševali vaš produkt ali storitev, določimo obliko sodelovanja in prevzamemo celotno komunikacijo od začetka do konca.

Individualna delavnica Facebook in/ali Google oglaševanja

Posvetimo se samo vam in vašemu podjetju! V praksi (na sedežu našega podjetja) vam pokažemo in razložimo kako deluje oglaševanje, na kaj je potrebno biti pozoren, pripravimo individualno strategijo in načrt za izvedbo kampanj ter vas naučimo popolnoma samostojnega oglaševanja (za začetnike ali izkušene oglaševalce – glede na stopnjo vašega znanja). Delavnica traja cca 4 ure. Vse to za samo 289,90 €

Individualno svetovanje na daljavo

Temeljito pregledamo vašo poslovno Facebook stran/Instagram profil in spletno stran, pripravimo pisne predloge za izboljšavo, napišemo ideje ter nasvete za objave na Facebooku/Instagramu, oblikujemo osnutek na katerem naj temelji oglaševanje na družbenih omrežjih in odgovorimo na vsa vaša vprašanja! + GRATIS Skype klic. Vse to za samo 79,90 €.

BOOST-ajte z nami, INVESTIRAJTE V REZULTATE!

ŽELIM PONUDBO ZA OGLAŠEVANJE >>