Storitve 2022-02-10T20:34:27+00:00

Oglaševanje na Google Adsu

Oglaševanje na Google Adsu (Google Ads omogoča kvalitetno globalno komunikacijo. Gre za trenutno najučinkovitejše oglaševanje na spletu, saj vam omogoča, da dosežete stranke v trenutku, ko vas te iščejo. S pomočjo oglaševanja na Google Ads platformi boste zmeraj ob pravem trenutku na pravem mestu, tako lokalno, kot tudi globalno.)

Oglaševanje na Facebooku in Instagramu

Oglaševanje na družbenih omrežjih (Družbena omrežja nam v digitalnem svetu ponujajo najenostavnejše in cenovno najučinkovitejše poti za promocijo naših izdelkov ali storitev in za komunikacijo s potencialnimi strankami tako doma, kot tudi v tujini. Odlične platforme nam omogočajo povečati krog naših oboževalcev, prepoznavnost blagovne znamke, krepitev odnosa z našimi strankami…)

Urejanje in vzdrževanje FB/IG strani

Urejanje Facebook in Instagram strani (Kvalitetna Facebook in/ali Instagram stran je tista, ki daje rezultate. A je potrebno razumeti, kaj z njo želimo doseči, kdo so naše potencialne stranke, kaj tam počne naša konkurenca in kako biti boljši od nje. Facebook in Instagram sta lahko ob pravilni uporabi namreč izredno prodajno naravnani platformi, ne da bi stranke to sploh vedele.)

E-mail marketing

E-mail marketing (Prodajno naravnano besedilo. Dobra in vizualno privlačna vsebina. Uspešne zgodbe, ki prodajajo. Ustvarjanje prodajne vsebine prek e-maila je ključnega pomena, kako dodatno spodbuditi stranke k nakupu vašega izdelka ali storitve ter se z njimi še bolj povezati.)

Koordinacija sodelovanja z influencerjem

Z znanjem, digitalnimi orodji in kombinacijo storitev poiščemo za vas in vaše podjetje najustreznejšega digitalnega vplivneža, kateremu preverimo kredibilnost sledilcev, izberemo platformo, na kateri bomo oglaševali vaš produkt ali storitev, določimo obliko sodelovanja in prevzamemo celotno komunikacijo od začetka do konca.

Grafično oblikovanje in fotografiranja za podjetja

Grafično oblikovanje in fotografiranja za podjetja. (Samo en je prvi vtis. Prepričajte svoje stranke z vizualno kreativno podobo vašega podjetja, katera naj izraža kvaliteto in strokovnost vašega dela. Predstavite se z grafično in foto dovršenimi oblikami in pridobite zaupanje uporabnikov.)

BOOST-ajte z nami, INVESTIRAJTE V REZULTATE!

ŽELIM PONUDBO ZA OGLAŠEVANJE >>