Storitve 2018-03-16T13:35:09+00:00

Kaj delamo najboljše?

Pripravljamo, oblikujemo in izvajamo internetne kampanje na trenutno najučinkovitejših internetnih kanalih, kar poveča prepoznavnost vaše blagovne znamke in vodi do izboljšanja poslovanja.

Naše poslanstvo je z znanjem, digitalnimi idejami in kombinacijo storitev pospeševati promet vaše blagovne znamke.

Google AdWords

Oglaševanje na Google AdWordsu (Google AdWords omogoča kvalitetno globalno komunikacijo. Gre za trenutno najučinkovitejše oglaševanje na spletu, saj vam omogoča, da dosežete stranke v trenutku, ko vas te iščejo. S pomočjo oglaševanja na Google AdWords platformi boste zmeraj ob pravem trenutku na pravem mestu, tako lokalno, kot tudi globalno.)

Facebook in Instagram

Oglaševanje na družbenih omrežjih (Družbena omrežja nam v digitalnem svetu ponujajo najenostavnejše in cenovno najučinkovitejše poti za promocijo naših izdelkov ali storitev in za komunikacijo s potencialnimi strankami tako doma, kot tudi v tujini. Odlične platforme nam omogočajo povečati krog naših oboževalcev, prepoznavnost blagovne znamke, krepitev odnosa z našimi strankami…)

Urejanje in vzdrževanje strani

Urejanje Facebook in Instagram strani (Kvalitetna Facebook in/ali Instagram stran je tista, ki daje rezultate. A je potrebno razumeti, kaj z njo želimo doseči, kdo so naše potencialne stranke, kaj tam počne naša konkurenca in kako biti boljši od nje. Facebook in Instagram sta lahko ob pravilni uporabi namreč izredno prodajno naravnani platformi, ne da bi stranke to sploh vedele.)

E-mail marketing

E-mail marketing (Prodajno naravnano besedilo. Dobra in vizualno privlačna vsebina. Uspešne zgodbe, ki prodajajo. Ustvarjanje prodajne vsebine prek e-maila je ključnega pomena, kako dodatno spodbuditi stranke k nakupu vašega izdelka ali storitve ter se z njimi še bolj povezati.)

Vsebinski marketing

Vsebinski marketing (Komuniciranje s vašimi (potencialnimi) strankami skozi zgodbe je na spletu postalo dodatek k poslu, ki povezuje podjetja in končne uporabnike. Skozi zgodbe gradite zaupanje v blagovno znamko, z njimi povečate prepoznavnost vašega podjetja, komunicirate in predstavite vrednote in prednosti vašega dela ter s tem preusmerjate bralce h končnemu nakupu.)

Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje (Samo en je prvi vtis. Prepričajte svoje stranke z vizualno kreativno podobo vašega podjetja, katera naj izraža kvaliteto in strokovnost vašega dela. Predstavite se z grafično dovršenimi oblikami in pridobite zaupanje uporabnikov.) (oblikovanje logotipov, izdelava bannerjev, izdelava vizitk, oblikovanje poslovnih tiskovin)

NOVO V PONUDBI

Koordinacija sodelovanja z digitalnim vplivnežem (blogerjem/influencerjem)

Pri poplavi digitalnih vplivnežev je težko vedeti, kdo izmed njih bo vašo storitev ali izdelek najbolj učinkovito predstavil oziroma prodal.

  • Ali so njegovi sledilci pristni?
  • Ali je populacija, ki ga spremlja, relevantna za vaš produkt?
  • Se med njimi sploh najdejo vaše potencialne stranke?

Z znanjem, digitalnimi orodji in kombinacijo storitev poiščemo za vas in vaše podjetje najustreznejšega digitalnega vplivneža, kateremu preverimo kredibilnost sledilcev, izberemo platformo, na kateri bomo oglaševali vaš produkt ali storitev, določimo obliko sodelovanja (napisan članek, nagradne igre, promocijske kode…)  in prevzamemo celotno komunikacijo od začetka do konca.

Dogovorimo in pogajamo se glede načina plačila (plačilo na objavo / plačilo na provizijo / plačilo v izdelkih ali storitvah / kombinacija vsega), izdelamo načrt eno ali večmesečnega sodelovanja, določimo sledljive metrike uspeha ter cilj sodelovanja z digitalnim vplivnežem, nadzorujemo celotno izvedbo spletne promocije in vam na koncu zagotovimo tudi poročilo z vsemi relevantnimi podatki glede uspešnosti.

Gre za novo obliko poslovnih sodelovanj, ki bo vaš posel povzdignila med zvezde!

Zanimam se za koordinacijo sodelovanja z digitalnim vplivnežem >>

Nudimo tudi INDIVIDUALNA SVETOVANJA!

Posvetimo se samo vam. Temeljito pregledamo vašo poslovno Facebook stran/Instagram profil in spletno stran, pripravimo predloge za izboljšavo, napišemo ideje ter nasvete za objave na Facebooku ali Instagramu, oblikujemo osnutek na katerem naj temelji oglaševanje na družbenih omrežjih in odgovorimo na vsa vaša vprašanja!

+ GRATIS e-knjiga: Kako do TOP Facebook strani

+ GRATIS Skype klic

VSE TO ZA SAMO 79,99 EUR! 

Oglejte si le nekaj Facebook strani, katere vodimo mi: women’secretPotovalna agencija EuroGo, Promod, LUBE salon kuhinj in notranje opreme

ŽELIM INDIVIDUALNO SVETOVANJE >>

Mnenja naših zadovoljnih strank z individualnim svetovanjem: 

Pozdravljeni! Prejela sem vaše poročilo in sem zelo navdušena. Dobila sem več kot sem pričakovala. Realizirala bom čim več vaših nasvetov.” – Helena Golenhofen, Avita trgovina

Pozdravljeni! Hvala za poslano poročilo. Vaši nasveti so super, sem navdušena nad vami, bo pa trajalo nekaj časa, da jih vse udejanim, ampak pot je začrtana in to tudi največ šteje. Veselim se urejanja. Hvala še enkrat!” – Rebeka Arih, Bubamaca, izdelki za dojenčke in otroke

BOOST-ajte z nami, INVESTIRAJTE V REZULTATE!

ŽELIM PONUDBO >>